Een leuk, informatief, agrarisch arrangement dat is ontstaan uit een samenwerking met de Paddestoelerij uit Grubbenvorst en Trostomatenkwekerij Geurts uit Oirlo. Agri Experience is een verrassend dagje uit voor jong en oud. Voor meer informatie, kijk onder het kopje arrangementen.  

Vanaf juli 2012 is "Hoeve de Hei" gestart met het verzorgen van rondleidingen voor vakantiegasten van Center Parcs het Meerdal en de Limburgse Peel. Onder de naam "koeien excursie" hebben zij een rondleiding op ons melkveebedrijf als vast onderdeel op het programma staan voor hun gasten. Op de donderdagen kunnen vakantiegasten van Centerparcs het Meerdal en de Limburgse Peel zich bij de receptie van het park aanmelden voor een rondleiding op ons melkveebedrijf.

Ook de internationale gasten van het park zijn welkom voor een rondleiding. Door middel van informatiebordjes in het Nederlands, Duits en Engels, wordt duidelijk wat er zoal in de stal te zien is. 

De samenwerking met Centerparcs is de laatste jaren verder uitgebreid. Sinds 2016 biedt Center Parcs het Meerdal ponyvakanties en ponyritjes aan op haar park. Hoeve de Hei huisvest de 15 pony's van het Meerdal en verzorgt de dieren. Daarnaast leveren wij nog het hooi voor de kinderboerderij van het park.